sábado, 30 de mayo de 2015

CARRERA SOLIDÀRIA



El diumenge 31 de maig es va celebrar la I Carrera "Mou-te per la solidaritat" organitzada per l'ONG SOGIMA formada per alumnat de 5é de primària del CEIP Jaime Balmes de València.

La gent que va participar en la carrera i els acompanyants saben perfectament que sobren les paraules per a explicar el matí super divertit, meravellós i irrepetible que tots passàrem.

Famíles al complet, ex-alumnes, veïns, alumnat del cole, pares i mares, bebés, mascotes... tots es van moure per la solidaritat.

Des de les 8 del matí els organitzadors de la carrera van estar presents per a que tot ixquera perfecte. I es va aconseguir. Acompanyats per la Batucada del CEIP Torrefiel que ens donà una marxa increible es ficarem en l'eixida per a còrrer els 800 metres del recorregut.

Els més ràpids van ser 3 ex-alumnes del nostre Centre que ademés són germans d'alumnat de la nostra escola. Després arribaren els alumnes de 5é que encara que eren amfitrions també volien quedar en bon lloc en la cursa. Al final aplegàren les famílies en carros de bebés i gent major: perquè hi havia gent d'1 a 99 anys!!!!

Agraïr a l'Ajuntament de València amb el suport de la Policia Municipal, Creu Roja, professorat del Col·legi, AMPA, comerços del barri, CEIP Torrefiel... tantíssima gent que ha colaborat. No tenim paraules per a dir-vos que heu sigut el motor del nostre projecte. Sabiem que entre tots ho aconseguiriem.

Després de la carrera, en el magnífic pati de l'escola, vam gaudir d'una master class de ball que va tindre una participació multitudinària: molts es quedàrem al·lucinats de la marxa de la gent. Van ballar iaios, xiquets menuts i la gent que durant la setmana està molt seriosa es va animar que no pareixien els mateixos. Tenir ganes de passar-ho bé i tenir  temps lliure és el què té!!!

La recaptació (1700 euros) va ser destinada a l'Associació AESNI (Síndrome nefròtic infantil) què sabem està agraïda de tot cor per la nostra col·laboració: estes coses menudes fan un món més gran.

La II cursa es celebrarà prompte... segur que el proper any. Us esperem a tots i sabem que us tindrem al nostre costat... com sempre!!!!

Expectació màxima abans de la cursa

Les alumnes de 5é B amb la seua mestra



Tots el col·laboradors en el photo call




Els corredors menuts però amb ganes de participar, amb un poquet de son...


Els guanyadors estan preparats per a la Marató de Nova York
Les professores en acció. Anem a ficar el ball com assignatura.

Molta gent jove i guapa

Els professors molt adequats amb roba d'esport. Teniem que portar-la tots els dies...


La presidenta d'AESNI amb la representant dels alumnes