jueves, 24 de septiembre de 2015

VISITA DE LA UNIÓ MUSICAL DE MALILLA

El dilluns dia 21 de setembre ens visitaren  els professors de la Unió Musical del Barri de Malilla.

Van fer un dos concerts: un per a els xiquets d'infantil i un altre per als de primària.

Ens van encantar les cançons perquè la majoria les coneixiem: la música de la Pantera Rosa, "La guerra de las Galaxias", "Las cuatro estaciones"... ens quedàrem bocabadats amb lo bé que sonaba en el nostre gimnàs ple de xiquets. Ademés participàrem molt perquè ens feien preguntes... i se les sabiem totes!!!

Hi havia instruments de corda, de vent, de percussió... la bateria xulíssima!!!! Ademés va cantar la presentadora que tenia una veu angelical que ficava els pèls de punta!!!! Què bé que cantà la cançó de Pocahontas "Colores en el viento": tots se la sabiem!!!

Els violins eren com pardalets piulant tots a l'hora i el trombó de vares era curiós perquè era de plàstic. De segur que si... de plàstic. Quines modernitats!!! Sonava molt bé, ho podem assegurar!!!

La música és un element fonamental en la vida de les persones: ens ajuda a expressar-nos, amplia les relacions, ens relaxa o ens diverteix, ens pot donar autonomia, seguretat i concentració. A qui no li agrada escoltar música o ballar-la?

Us animem a aprendre a tocar qualsevol intrument perquè és un forma de comunicació, expressió y de diversió: nosaltres al vore el concert vam sentir tot això.