martes, 28 de abril de 2015

LA TROBADA D'ESCOLES A RUSSAFA TOT UN ÈXIT


La trobada al Barri de Russafa el passat diumenge día 26 va ser tot un èxit: de participació, de resposta de la gent, d'acceptació a tota la Comunitat Educativa i de tot el barri.

El dia de la Trobada és un dia de bon rotllo i diversió en que donem solta a la nostra creativitat per a passar unes hores de germanor.

Tant majors com menuts gaudirem d'unes hores de bon humor, esbarjo, tallers, jocs, animació, rialles i de moltíssima il·lusió.

Així que cada escola aporta un trosset d'experiència, unes gotes de saviesa i uns grams de ganes de donar-lo tot per a crear els seus tallers.

Actuacions musicals, jocs al carrer, muixeranga... completaren aquest dia que quedarà en el record com un dia màgic.

Encapçalament de la cercavila pel barri de Russafa
Les nostres futures generacions porten encantades la pancarta representativa de la seua escola



Unides les nostres mans per l'Escola Valenciana. La unió està clar que fa la força!!!

Des del CEIP Jaime Balmes, centre coordinador d'aquesta XXVIII Trobada, volem donar les gràcies de tot cor a la nostra AMPA i als pares i mares de totes les escoles que han invertit hores del seu temps per a que aquesta Trobada fora un gran èxit.

Al tot el professorat i al nostre Claustre de mestres què ha col·laborat en aportar idees i ha gaudit compartint la seua experiència i vivències, el nostre agraiment.

A les 83 escoles participants en la Trobada, a Escola Valenciana pel seu esforç i a tots els visitants... Moltes, moltes, moltes gràcies!!!

Trobada multitudinària. El passacarrers durà quasi una hora!!!!

El nostre taller estava d'allò més animat. Dedicat al nostre Centenari: les ulleres número 100!!!!