jueves, 16 de abril de 2015

ESCOLA DE VELA DE BORRIANA

Els alumnes de 5é i 6é de Primària hem visitat l'Escola de Vela de Borriana.

Situada en el Port Esportiu del Grau de Borriana hem gaudit d'una activitat marítima excepcional en un marc incomparable de la nostra geografia.

Els xiquets de 5é nivell anàrem el dia 15 d'abril. L'oratge no era el més indicat per a fer-nos a la mar, però com bons mariners això no ens va impedir tirar l'àncora i aventurar-nos en aquesta travessia.

Amb tot l'equipament per a no patir en les embarcacions vam estar tot el dia fent canoa i vela. Alguns tingueren algun esglai perquè caigueren a l'aigua...i alguns van caure sense voler!!!!

Pujàrem en barques a motor que la veritat feien un poc de por perquè portaven una velocitat...es sentien els crits des de l'altra banda del port!!!!

Les instal·lacions són meravelloses: teniem dutxes d'aigua calenteta, vestuaris de xics i xiques, menjador, camp de fútbol i bàsquet, zona de jocs... Després de dinar, en el temps lliure, fèrem uns partits de futbolin internacionals!!!!  


Primer la teoria i  després la pràctica...

El somriure de la tripulació abans de salpar!!!!

Alguns s'ho passen millor que els xiquets...

La montonera... però de canoes!!!


En no res estem en alta mar

Les explicacions eren molt interessants


El dijous dia 16, els alumnes de sisé tinguèrem més sort perquè lluia el sol... encara que no ens donem conte de l'oratge. Estem més pendents de les barques, els companys i el negoci pesquer. Perquè "quien no arriesga, no pesca".

Així que nosaltres com som uns atrevits... tots a donar-li al rem amb molta alegria i sense pedre corda. En un tres i no res ens plantem en mig la dàrsena del port i tremolen totes les embarcacions al nostre pas!!!!





Tenim estil fins per a fer els nucs en les cordes!!!




Después de la batalla, las tropas descansan!!!!