martes, 3 de marzo de 2015

VISITA AL SANT PIUS V

El grup molt atent a les explicacions


Aquesta setmana els alumnes de cinqué curs hem anat de visita cultural al Museu de Belles Arts Sant Pius V amb els nostres professors.

L'edifici és preciós amb una espectacular cúpula amb decoració d'estreles. Mires on mires hi han obres d'art meravelloses i de gran valor que formen part del nostre Patrimoni i de la nostra cultura.

Primer ferem la visita al Museu i després un taller en que ens vam convertir en artistes i arquitectes per a crear les nostres pròpies obres. Alguns xiquets ja haviem anat amb els nostres pares, però anar amb els amics fa molt de convoi i és molt més divertit.

Els monitors que ens han fet el taller són alumnes de la Facultat d'Història de l'Art i expliquen tot molt bé: com es fan i es conserven les obres d'art i com es feien abans quan no es podien comprar les pintures en les tendes.

Hem vist obres de Joan de Joanes, Sorolla, Gherardo Starnina que va fer el retaule de la Cartoixa de Porta Coeli amb la tècnica del pa d'or. 

Hem gaudit amb els companys fent una activitat enriquidora i diferent per a nosaltres. Ah, també hem fet moltes fotografies!

Lucia Nogués de 5é B està explicant el quadre que ha realitzat en el taller.

Els futurs arquitectes fents els seus projectes.



Aquestes xiquetes estan molt interessades en el treball artístic.