martes, 24 de marzo de 2015

ANIMACIÓ LECTORA 2




Dins de les nostres actuacions del Pla de Millora del Centre que realitzem al llarg de tot el curs, avui hem fet una de les  l'activitats d'apadrinament lector.

Consisteix en fer parelles de lectors entre els alumnes més grans i el més menuts. Els xiquets de cinqué acompanyen als d'Infantil 5 anys i els de sisé als de primer.

Durant tot el curs els grups s'ajunten per a fer teatre, escenificació de contes, lectures en parelles i diverses activitats d' acompanyament per a apropar-se al món de la lectura, fer llaços d'amistat i passar-ho genial entre companys de diferents nivells.

Els més grans són uns padrins protectors què fan de model als més menuts. Els més menuts es senten protagonistes amb els seus amics "grans" de l'escola.

Els espais on es fan les activitats són aquells que conviden a la lectura com són la biblioteca i la sala de professors. Als xiquets els encanta visitar espais tan bonicos com els que tenim en el nostre col·legi per a aquests menesters.

Vosaltres mateix podeu jutjar com s'ho passen de bé els xiquets en l'apadrinament lector. Les imatges són una preciositat i parlen per si a soles...sense paraules.










Ens falten el cafenet i les pastes per a arredonir la vesprada!!!


La concentració en alguns moments és enorme... feu el favor de no molestar!!!!

Estem com a casa, amb tota la naturalitat del món.

De vegades si hi ha tres companys, millor que dos...!!!





Hi havia una vegada en una escola de Russafa...