lunes, 21 de marzo de 2022

ACTIVITATS FALLERES EN EL CEIP JAIME BALMES

L'últim dia d'escola, abans de les Festes falleres, l'alumnat de la nostra escola va gaudir d'un concert amb botelles anomenat "botellà" perquè es llig una partitura amb botelles de plàstic buides. Sempre és un éxit i es repetix la partitura perquè ho passem d'allò més bé.

Els xiquets i xiquetes de Primària interpreten la partitura preparada per la mestra de Música, Reyes. L'alumnat d'Infantil participa com a públic i animen amb palmades i ballant tot i seguint les mesures de seguretat, en la seua zona i amb mascaretes.

De matí el dia 15 l'AMPA Jaime Balmes ens va convidar a una xocolatà a tots els xiquets i xiquetes de l'escola. Van vindre pares i mares d'ajudants a repartir per les aules i ho passarem molt bé sucant fartons en la xocolata calenteta... boníssim!!!!

La "botellà" és el colofó de les nostres activitats falleres: concurs de falles a les aules realitzades pel menjador, ambientació fallera en l'escola, música valenciana, brusa fallera i mocador, manualitats temàtiques de falles... fem a muntó de coses per a passar-lo molt bé i conèixer les nostres tradicions i cultura valenciana.





Els alumnes estan molt pendents de les indicacions de la mestra de música per a que la partitura i la interpretació siga perfecta.