viernes, 29 de enero de 2021

DIA DE LA PAU 2021

Encara que el dia de la Pau en pandèmia és diferent, els xiquets i xiquetes de la nostra escola i tot el professorat i personal del col.legi hem volgut gaudir d'una estoneta per a portar els nostres desitjos a que es façan realitat. El dia de la Pau és demà 30 de gener dissabte, per això avui divendres no anem a perdre l'oportunitat de passar-ho bé encara que les circumstàncies són un poquet adverses i nosaltres volem estar units per a que tot passe molt prompte.

Per això, els xiquets i xiquetes d'Infantil i Primària en torns diferents hem portat el nostre desitg escrit per a posar-lo dins de l'Obelisc de la Pau.

Cada encarregat d'aula porta el desitg de tots els seus companys i l'ha llegit per a després introduir-lo en la caixa màgica.

Els desitjos són del més variat: ser herois i heroïnes, tornar als parcs a jugar, que el covid desaparega, tornar a estar en el iaios, estar sempre junts, un món de somriures sense mascareta, la pau per a tots en el món, respectar la natura i els animals, la cura del càncer, amor per a tots...

Alguns han fet una recepta amb els ingredients d'un pastís de premi de cuina: llibertat, tolerància, amistat, empatia, perdó, amabilitat, carinyo, somnis, compartir, ajudar, respecte i amor. Tot junt ix la recepta d'un món perfecte.

Segur que es faran realitat perquè estar junts i units fan la força i sempre que les coses es volen amb tanta  energia s'aconsegueixen.

Els nostres alumnes són admirables. Segur que el que han demanat prompte es farà realitat!!!!