martes, 21 de marzo de 2017

XOCOLATÀ I GLOBOTÀ EN LA NOSTRA ESCOLA



Un any més hem celebrat la setmana fallera al Cole i per a posar-li el brillant final hem menjat xocolata i els majors han esclatat més de 3000 globus en la globotà.

La xocolatà la fan els pares de totes les classes que col·laboren a muntó i l'AMPA ens convida perquè fa més de 100 litres per a que tots tastem el dolç tradicional en les nostres festes.

Alguns menuts passen un poquet de por perquè pensen que és una mascletà amb coets i tot. La veritat és que pareix que estem a la Plaça de l'Ajuntament en plena disparà, però sense perill de que ens esclate la pólvora... de totes maneres ho passem d'allò més bé!!!!

Els mestres i els pares que han sigut alumnes ens han contat que en la nostra escola fa molts, molts anys es feien unes falles espectaculars i que després es cremàven. Però ara per motius de seguretat no es poden cremar així que només acaba l'escola ens anem a gaudir de les falles en València i en el nostre barri que són famoses en tot el món!!!!

Tots venim amb el brusó faller i els mestres també així que aprofiten per a fer una fotografia en el pati per a estar tots junts un any més.